Origineel speelgoed

Houten muziekinstrumenten voor kleine kinderhandjes, creatieve knikkerbanen en een set om zelf zeepjes te maken: Speelgoeddroom biedt het u allemaal! Wat is er leuker dan uw (klein)kind te verwennen met origineel speelgoed? Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Bovendien zijn onze producten duurzaam en van uitstekende kwaliteit, zodat uw (klein)zoon of (klein)dochter eindeloos kan genieten van zijn of haar nieuwe speelgoed!

Speelgoedcategorieën

In de categorie Buitenspel vindt u onder meer metaaldetectoren speciaal voor de allerjongsten. Aktiekaarten zorgen voor de extra beweging die jongeren vaak missen.  De kaarten motiveren de kinderen om veel te bewegen. De categorie Creatief bestaat uit knutseldozen, sets om zeepjes te maken, doe-boeken en nog veel meer. Onze houten spellen en puzzels zijn heel geliefd bij ouders die kiezen voor degelijk, stevig en duurzaam speelgoed.  Heb jij ook liever speelgoed voor de kinderen dat stevig is, waar ze volop mee kunnen spelen zonder dat het snel kapot is en gevaarlijk wordt.

Het Houten speelgoed spreekt voor zich, hier vindt u prachtige houten producten zoals loopspeelgoed, poppenhuizen en gereedschap.

Persoonlijke service

Speelgoeddroom is een kleine familieonderneming waardoor u kunt rekenen op persoonlijke service. Wij pakken uw bestelling indien gewenst graag feestelijk voor u in en het is ook mogelijk om cadeaubonnen te bestellen. Onze bestellingen worden binnen twee werkdagen geleverd en het is ook steeds mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. Kortom, Speelgoeddroom is de snelste klik naar speelplezier!

Neem contact met ons op!

Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en plaats indien gewenst vandaag nog uw bestelling! Ook kunt u ons contacteren voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Voor origineel, duurzaam en tijdloos speelgoed moet u bij Speelgoeddroom zijn!

 Deze pagina opslaan als PDF

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.