Blog

KNIKKEREN OP DE MUUR MET WALLCOASTER

De Wall Coaster is verkrijgbaar in 2 basissets en 2 uitbreidingsets:
De Super Starterkit: Hiermee bouw je een knikkerbaan met een lengte van circa 4 meter. Alles wat je nodig hebt, baanstukken, gum, tunnels, knikkers, is hierbij inbegrepen. DE basis om met Wall Coaster te beginnen!

De Extreme Stuntskit: Stel jij meer eisen aan je baan? Wil je direct meer stunts, jumps en tricks inbouwen? Dan is de extreme stuntkit een echte Musthave. In deze set extra onderdelen als splits, mini stukjes baan, zig zag onderdelen, bochten en knikkertrechter.

Het voordeel van Wall Coaster is dat de beide basissets ook te combineren zijn OF..natuurlijk uit te breiden met de Add-on specials!

Add-on Crazy Stairs: In deze verpakking een supercoole gekke trap, extra gum en knikkers om je knikkerbaan mee te pimpen.

Add-on Super Loop: In deze verpakking een groovy oranje transparante onderdelen om je knikkers de rondte mee te gooien. Bouw de looping in je knikkerbaan op het meest steile stuk voor special effects.

Wall Coaster is vernieuwend, een soortgelijke knikkerbaan is er gewoon niet. Wall Coaster prikkelt ook het gebruik van de eigen fantasie en creativiteit en stimuleert de motoriek. Goed voor hand-oog coordinatie en traint het ruimtelijk inzicht. Last but not least spelenderwijs leren hoe het zit met de zwaartekracht, maar het allerbelangrijkste is gewoon dat het echt erg leuk is om te bouwen en om mee te spelen!


wallcoaster, muur knikkerbaan,jongenmetwallcoaster

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.