Hip speelgoed

Speelgoeddroom biedt u het meest originele speelgoed voor uw (klein)kind! Wat dacht u van een creatieve knikkerbaan, een set om zelf zeepjes te maken of houten muziekinstrumenten voor kleine kinderhandjes? Het uitgebreide assortiment van Speelgoeddroom biedt voor elk wat wils. Bovendien zijn onze producten duurzaam en van uitstekende kwaliteit, zodat uw (klein)zoon of (klein)dochter eindeloos kan genieten van zijn of haar cadeau. Hip speelgoed in allerlei soorten en maten vindt u gegarandeerd bij Speelgoeddroom!

Speelgoedcategorieën

De keuze uit originele en diverse speelgoedproducten is eindeloos bij Speelgoeddroom. Ons speelgoed is onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vindt u bij Buitenspel alles voor een plezierig middagje buiten spelen. Onder meer metaaldetectoren, Hippy Skippy’s en aktiekaarten vallen onder deze categorie. Bij Creatief vindt u knutseldozen, sets om zeepjes te maken, doe-boeken en nog veel meer. Onder Spellen en Puzzels scharen wij onze houten spellen en puzzels. Ontdek daarnaast de prachtige producten in de categorie Houten speelgoed! Onder Speelgoed vallen overige speelgoedproducten en in de categorie Koopjes vindt u de huidige aanbiedingen.

De service van Speelgoeddroom

Speelgoeddroom is de snelste klik naar speelplezier. Doordat wij een kleine familieonderneming zijn kunt u rekenen op een persoonlijke service. Daarnaast maken de volgende aspecten onze service aantrekkelijk en uniek:

  • Inpakservice
  • Cadeaubonnen beschikbaar
  • Bestelling binnen twee werkdagen in huis
  • Zelf afhalen mogelijk (vanaf september)

Contact

Heeft u het uitgebreide assortiment in onze webshop bekeken en heeft u vragen over ons hippe speelgoed? Contacteer ons dan vandaag nog door middel van het contactformulier. Speelgoeddroom staat u graag te woord!

 Deze pagina opslaan als PDF

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.